ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΥΑΧ - Παράνομες παροχές και φωτογραφικά μπόνους στη νέα σύμβαση με τους εργαζομένους και με ...αναδρομική ισχύ!! (ακούστε)


Η νέα συλλογική σύμβαση της ΔΕΥΑΧ με τους εργαζόμενους  εκτός των ..άλλων περιέχει και ..φωτογραφικές διατάξεις!!


Πέραν του γεγονότος οτι ¨οι περισσότερες παροχές εχουν καταργηθεί με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου" και μπορεί να βάλουν σε νέες περιπέτειες τους εργαζόμενους που ηδη ΟΦΕΙΛΟΥΝ να επιστρέψουν τα χρήματα που εισέπραξαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σύμφωνα με τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου, ο Χρήστος Παγώνης ΕΝΤΟΠΙΣΕ και φωτογραφικές διατάξεις (προδήλως παράνομες) που αφορούν στελάχη της επιχείρησης που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν "ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ πολλούς μισθούς ωσ μπόνους πέραν του εφ απαξ"!

Δείτε εδώ τη σύμβαση.... https://diavgeia.gov.gr/search?query=ada:%22%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%92%CE%9F%CE%95%CE%9A%CE%9C-%CE%A0%CE%A8%CE%A5%22&page=0

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικα ανέφερε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου