ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Β "Ούτε ...Πέτσα ούτε φιλότιμο! - Οικογενειακή υπόθεση οι αναθέσεις σε ΔΕΥΑΧ"! (ακούστε+δείτε)


Την επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για τις απ' ευθείας αναθέσεις της ΔΕΥΑΧ σε ενα μόνο πρόσωπο έκανε ο Βασίλης Καθαροσπόρης!


Σύμφωνα με τα επίσημα εγγραφα που αποκαλύπτουμε παρακάτω "ο σύζυγος της Δντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων Αθ. Πέτσας φαίνεται να απολαμβάνει πληθώρα απ' ευθείας αναθέσεων αλλά και ως μοναδικός συμμετέχων (!!) σε δημοπρασίες της ΔΕΥΑΧ με προσφορές από 0,18% εως 1%!!

Να σημειωθεί οτι "η σύζυγος του Αθ. Πέτσα κα Δάφνη Παπανέστη .."διορίστηκε από την Δήμαρχο ως προισταμένη των Τεχνικών υπηρεσιών αφού πρώτα ...απομακρύνθηκαν ολοι οι υποψήφιοι τστην επετηρίδα"!

Φαίνεται οτι "η υπόθεση ανάληψης των εργων ειναι μια ..οικογενειακή υπόθεση" παρά τις .."προεκλογικές κραυγές" της Δημάρχου Ελενας Βάκα για... Διαφάνεια και Φώς!

Ακούστε τι λέει στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Βασίλης Καθαροσπόρης για το θέμα...


ΔΕΙΤΕ ακόμη.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου