ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ : "Πλυντήριο ανομων ενεργειών" χαρακτήρισε την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας! Ερχεται Εισαγγελέας... (ακούστε)


"Πολιτικό θράσος και ονειδος από τον Σπανό στην διαχείριση των έργων και οχι μόνο" και κριτική στην αντιπολίτευση για την στάση της.


Με αφορμή τα όσα συνέβησαν με την διάλυση της εργολαβίας στο Καλαπόδι και την στάση της αντιπολίτευσης ο Κ. Μαρκόπουλος παρενέβη στο ΡΑΔΙΟ1 και την εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου και επιτέθηκε για μιά ακόμη φορά στον Φάνη Σπανό και τους συνεργάτες του.

"Σε λίγο καιρό ο Εισαγγελέας θα εχει πολύ δουλειά" σημείωσε με νόημα ο Μαρκόπουλος εξηγώντας οτι "ολες οι περιπτώσεις που ελέγχονται για την νομιμότητα τους θα σταλόυν για τα ..περαιτέρω" υπενθυμίζοντας οτι "αυτό αφορά και ...επίορκους υπαλλήλους που ενέκριναν παράνομες δράσεις και ενέργειες με τις υπογραφές τους"!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά ειπε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου