ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

"Χαστούκι" από την Ενιαία Αρχή Ελέγχου Συμβάσεων... Ακυρη η σύμβαση για την μεταφορά των σκουπιδιών στα Τρίκαλα!! (ακούστε)


Μπορεί η Δήμαρχος να ηθελε την διαδικασία κατεπείγοντος, όμως η Αρχή Ελέγχου ...υπενθύμισε στην Ελ. Βάκα οτι "δεν ηταν κάτι εκτακτο αλλά μια υπόθεση ..χρόνων!"


"Παράνομη" η απ ευθείας ανάθεση του 1.700.000 (με φπα) στην εταιρεία Σιακανδάρη από την Οικονομική Επιτροπή με την οποία η Δήμαρχος θέλησε "αρον-αρον" και παρά τι νομικές της γνώσεις να κλείσει την υπόθεση!!

Ομως ο έλεγχος από την επιτροπή ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΩΣ ΑΚΥΡΗ την σύμβαση με μια τεκμηριωση 26 σελίδων στην οποία ...θυμίζουν οτι "η υπόθεση δεν εχει καθόλου τον χαρακτήρα εκτάκτου και επείγοντος και εξ αυτού θεωρείται ακυρη (ισως και παράνομη)!

Το γεγονός σχολίασαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Χρ. Παγώνης και ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ακούστε τι είπαν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου