ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

ΣΤ. ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ "Ο χειμώνας θα μας βρει ανοχύρωτους στη Β. Εύβοια! Δεν γίνεται τίποτα...." (ακούστε)


"Χωρίς ζωοτροφές, χωρίς έργα και με καμμένα τα δάση η Βόρεια Εύβοια παραμένει ανοχύρωτη παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες και υποσχέσεις" επισημαίνει ο Στ. Λιαγκάκης.


Κόντρα στις "ανακοινώσεις δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας" για την διανομή ζωοτροφών ο Λιαγκάκης επισημαίνει στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο οτι "αν δεν ηταν οι δωρεές σε τροφές θα είχαν ψοφήσει ολα τα ζωντανά, αφού η Περιφέρεια εκανε 2 χρόνια να βρεί ανάδοχο με τους αγονους διαγωνισμούς"!

"Τώρα θα επρεπε να εχουν εξασφαλίσει νέα κονδύλια για νεα εξασφάλιση τροφών για τα ζώα, αφού η απαγόρευση θα ισχύει για χρόνια" προειδοποιεί Περιφερειάρχη και κυβερνητικούς παράγοντες που τελευταία εχουν ...εξαφανιστεί!

Ακούστε τα οσα λέει....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου