ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΛΙΧΑΔΑ Το "εργο Φάντασμα" και η παραπομπή σε δίκη του Κοντζιά και Σια ως κατηγορούμενοι για την ύδρευση! (ακούστε)


Μετά την αναφορά Αδαμάκη και Χατζή στον Εισαγγελέα για την ύδρευση της Λιχάδας παραπέμπονται σε δίκη ο Κοτζιάς και άλλοι τρείς!!

Ενώ μέχρι σήμερα δεν εχει επιλυθεί το πρόβλημα, χωρίς χρηματοδότηση έχει μείνει το έργο των γεωτρήσεων ενώ ο Δήμος δεν εχει συμμορφοθεί ακόμη με τις εντολές της Δνσης Υγείας λόγω της επικυνδινότητας του νερού στο χωριό της Βόρειας Εύβοιας.

Ο Γ. Αδαμάκης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο τόσο για την ύδρευση και την παραπομπή Κοντζιά, ενώ ΔΙΕΨΕΥΣΕ τα όσα ισχυρίζονται η Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Ευβοίας οτι "το έργο στο λιμανι συνεχίζεται..." με αφορμή την νέα παράταση που εδωσαν στον εργολάβο!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει ο τοπικός σύμβουλος Λιχάδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου