Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΛΙΧΑΔΑ Το "εργο Φάντασμα" και η παραπομπή σε δίκη του Κοντζιά και Σια ως κατηγορούμενοι για την ύδρευση! (ακούστε)


Μετά την αναφορά Αδαμάκη και Χατζή στον Εισαγγελέα για την ύδρευση της Λιχάδας παραπέμπονται σε δίκη ο Κοτζιάς και άλλοι τρείς!!

Ενώ μέχρι σήμερα δεν εχει επιλυθεί το πρόβλημα, χωρίς χρηματοδότηση έχει μείνει το έργο των γεωτρήσεων ενώ ο Δήμος δεν εχει συμμορφοθεί ακόμη με τις εντολές της Δνσης Υγείας λόγω της επικυνδινότητας του νερού στο χωριό της Βόρειας Εύβοιας.

Ο Γ. Αδαμάκης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο τόσο για την ύδρευση και την παραπομπή Κοντζιά, ενώ ΔΙΕΨΕΥΣΕ τα όσα ισχυρίζονται η Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Ευβοίας οτι "το έργο στο λιμανι συνεχίζεται..." με αφορμή την νέα παράταση που εδωσαν στον εργολάβο!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει ο τοπικός σύμβουλος Λιχάδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου