Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. "Η Περιφερειακή Αρχή έχει τεράστια και εξίσου σοβαρή ευθύνη με τον ΦΟΔΣΑ"


Ο Υπ. Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μαρκόπουλος συναντήθηκε με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Χαλκιδέων και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους απασχολούν, εργασιακές συνθήκες, διαχείριση απορριμμάτων, συνθήκες υγιεινής, οικονομικά ζητήματα κλπ.


Ο τ. Υπουργός τους ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, αναγνώρισε στην ιδιότητα του μεγαλύτερου Δήμου της Στερεάς με πολλά προβλήματα και ζήτησε την συνεργασία τους.

Δήλωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή έχει τεράστια και εξίσου σοβαρή ευθύνη με τον ΦΟΔΣΑ σχετικά με το αδιέξοδο στην διαχείριση απορριμμάτων.

«Η Περιφέρεια είναι μέτοχος και χρηματοδότης του ΦΟΔΣΑ και συνομιλητής της κυβέρνησης στον σχεδιασμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στο εσωτερικό της Περιφέρειας Στερεάς. Δυστυχώς ο κ. Φάνης Σπανός λάμπει διά της απουσίας του και σε αυτό το ζήτημα, με αποτέλεσμα συνολική αποτυχία αλλά και απίστευτη σπατάλη χρημάτων για να καλύψει την αποτυχία, το οποίο αναγκαστικά θα επωμισθεί ο πολίτης της Εύβοιας και όχι μόνο από το σύνολο της Στερεάς».

Ο Κώστας Μαρκόπουλος δέχθηκε τις περισσότερες παρατηρήσεις αλλά και διαμαρτυρίες ως δίκαιες εκ μέρους των εργαζομένων και τόνισε ότι διαπιστώνει σοβαρό έλλειμμα συνεννόησης με την Δημοτική Αρχή που προκαλεί σοβαρές δυσλειτουργίες στην πόλη και στις υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου