Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ανησυχία για 11χρονο κορίτσι που βρέθηκε με κορονοϊό και έχει σοβαρά συμπτώματα

Ένα κοριτσάκι 11 ετών από τη Νέα Αρτάκη βρέθηκε θετικό στον covid 19 και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αθήνας.

H μικρή πήγε με τους γονείς της στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας γιατί δεν αισθανόταν καλά και όσο περνούσε η ώρα η κατάστασή της επιβαρυνόταν. 

Από εκεί δόθηκε εντολή το παιδί να μεταφερθεί στο Παίδων, όπου του έγινε το τεστ και βγήκε θετική. 

Θα ακολουθήσει διαδικασία ιχνηλάτησης και λήψης τεστ από το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου