Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Που ..."φάγατε" τα λεφτά του έργου στην παραλία της Αρτάκης; Θα μας πει ..κάποιος;

Ακρα του .."τάφου σιωπή" από Περιφέρεια-Δημοτική Αρχή και ΟΛΝΕ για το έργο της "ΠΙΝΑΚΙΔΑ5" στην παραλία της Ν. Αρτάκης υψους 527.000 ευρώ!!


Στην φωτογραφία, μέ κόκκινο, περικλείονται τα όρια του έργου που δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια μετά από προγραμματική σύμβαση με τον ΟΛΝΕ και τον Δήμο ανέλαβε να διαχειριστεί τεχνικά το έργο, ομως τελικά το έργο που εκτελέστηκε απο την εταιρεία ΣΑΚΕΛΑΡΑΚΗ εμεινε ...κουτσουμπό!!

Αρκετά μεγάλο τμήμα του έργου έμεινε ανεκτέλεστο (αγνωστο γιατί) και κανείς δεν έδωσε ποτέ εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ;

Αν έγιναν τροποποιήσεις στην μελέτη και κατασκευή του έργου, αυτό δεν αλοιώνει τον διενεργηθέντα διαγωνισμό;

Είναι αυτό νόμιμο συμφωνα με τον νόμο περί δημοσίων έργων;

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Περιφέρεια να βγάλει νέα εργολαβία ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ το ανεκτέλεστο τμήμα του έργου και την επέκταση του!!

Δείτε τι προέβλεπε η τεχνική περιγραφή του έργου...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου