Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΧΑΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Αλλα ο Μπαντούνας, άλλα ο ..Παγώνης και στη μέση ο Βασίλης!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις για την υπόθεση των "χαμένων μηχανημάτων" με Μπαντούνα και Παγώνη να διαφωνούν για τον χειρισμό της υπόθεσης!!


Σε εσωτερική παραταξιακή υπόθεση εξελίσεται η υπόθεση των χαμένων μηχανημάτων στόν δημόσιο διάλογο, αφού στο δημοτικό συμβούλιο προσπάθησαν να αποφύγουν τις ...λεπτομέρειες!!

Με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις σήμερα στο ΡΑΔΙΟ1 Μπαντούνας και Παγώνης προσέγγισαν την υπόθεση από διαφορετική σκοπιά αφήνοντας .."υπονοούμενα" για τις ευθύνες που πιθανόν έχει ο Καθαροσπόρης και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου!!

Ακούστε....
Γιατί δεν έκανε ΕΔΕ απαντά ο πρώην Δήμαρχος, και σχολιάζει επίσης τα οσα του καταλόγισε ο Γουρνής για το έργο της Δημοτικής Αγοράς το οποίο ακόμη βρίσκεται στο ..ψυγείο!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου