Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΧΑΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Αλλα ο Μπαντούνας, άλλα ο ..Παγώνης και στη μέση ο Βασίλης!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις για την υπόθεση των "χαμένων μηχανημάτων" με Μπαντούνα και Παγώνη να διαφωνούν για τον χειρισμό της υπόθεσης!!


Σε εσωτερική παραταξιακή υπόθεση εξελίσεται η υπόθεση των χαμένων μηχανημάτων στόν δημόσιο διάλογο, αφού στο δημοτικό συμβούλιο προσπάθησαν να αποφύγουν τις ...λεπτομέρειες!!

Με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις σήμερα στο ΡΑΔΙΟ1 Μπαντούνας και Παγώνης προσέγγισαν την υπόθεση από διαφορετική σκοπιά αφήνοντας .."υπονοούμενα" για τις ευθύνες που πιθανόν έχει ο Καθαροσπόρης και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου!!

Ακούστε....
Γιατί δεν έκανε ΕΔΕ απαντά ο πρώην Δήμαρχος, και σχολιάζει επίσης τα οσα του καταλόγισε ο Γουρνής για το έργο της Δημοτικής Αγοράς το οποίο ακόμη βρίσκεται στο ..ψυγείο!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου