Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ: "Σίγουρα θα λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας την πρότασή σας"

Με μια "ζεστή" επιστολή απάντησε ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας Γ. Τσαπουρνιώτης στις προτάσεις των νηπίων.


Πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος έλαβε στο γραφείο του μία εργασία σχετικά με την ανακύκλωση και την διαχείρηση των αποριμάτων, εργασία των μαθητών και εκπαιδευτικών του Νηπιαγωγείου Λίμνης.

Και αμέσως ανταποκρίθηκε με την πιο κάτω επιστολή:

"Αγαπητά παιδιά και αξιότιμοι εκπαιδευτικοί 

του Νηπιαγωγείου Λίμνης

Πριν από λίγες μέρες έλαβα την πρότασή σας,σχετικά με την ανακύκλωση και την ορθή κατανομή των απορριμμάτων, με τη χρήση των «έξυπνων κάδων» που διαθέτουν ψηφιακή σήμανση (QR codes), καθώς και την όμορφη αφίσα με την οποία συνοδεύετε την πρότασή σας.

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, περηφάνεια και ελπίδα γιατί μέσα από τη δημιουργικότητά σας, την εξυπνάδα σας και την ευρηματικότητά σας, αντίκρυσα αυριανούς, ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες που έχουν τη θέληση και τη δύναμη να προστατέψουν το φυσικό περιβάλλον, να σώσουν τον τόπο τους, να σώσουν τον πλανήτη. Εμείς από τη μεριά μας έχουμε χρέος να σας ακούσουμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σίγουρα θα λάβουμε, ως δημοτική αρχή ,σοβαρά υπόψιν μας την πρότασή σας καθώς ήδη βρισκόμαστε στην υλοποίηση προγράμματος τοποθέτησης υπόγειων κάδων αλλά και άλλων πρακτικών διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο αγώνας για την ανακύκλωση είναι τεράστιος και πρέπει όλοι, μικροί και μεγάλοι, να συστρατευτούμε γιατί η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.

Συνεχίστε αυτόν το δύσκολο αγώνα για την προστασία της φύσης και να είστε βέβαιοι ότι θα συμβάλετε σε μέγιστο βαθμό στη σωτηρία του πλανήτη μας.

Με εκτίμηση και αγάπη

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου