ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Είδαν το φώς το ..αληθινό, η πρόκειται για φιέστα δημοσίων σχέσεων!! ΝΤΡΟΠΗ!!

Δεν έχουν τον ..θεό τους! Πανηγυρίζουν την ...ανικανότητα τους!!


Δεν πάνε λίγες ημέρες , την Παρασκευή 3 Ιουλίου, που τόσο ραδιοφωνικά οσο και από το eviatoday.news αναδείξαμε το γεγονός οτι "ο εργολάβος που κατασκεύασε τους προβολείς του σταδίου παραμένει απλήρωτος από την Περιφέρεια (όπως μας ειχε ενημερώσει ο ίδιος παλαιότερα απαντώντας σε σχετικό ερώτημα μας) και για αυτό τον λόγο δεν τους δίνει τα ...κλειδιά του έργου"!!

Δείτε εδώ... https://www.eviatoday.news/2020/07/blog-post.html

Να σημειωθεί οτι το έργο έχει ολοκληρωθεί περίπου 1 χρόνο πρίν.....
Σήμερα λοιπόν και μετά την δημοσιογραφική μας παρέμβαση "είδαν το φως το ..αληθινό" και ποζάρισαν χαμογελαστοί εορτάζοντες την ...ανικανότητα τους!!

Το μόνο που δεν ξέρουμε ειναι "εαν εξώφλησαν τον εργολάβο (μιλάμε για 25 χιλιάρικα περίπου) η βρήκαν αλλο τρόπο, η μετά την ..φιέστα θα ξαναπαραμείνουν σβηστά;!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου