Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Αποχή της παράταξης Παγώνη από το Δημοτικό συμβούλιο λόγω διαμαρτυρίας

Την αποχή της παράταξης του δηλώνει στην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και ...επιφυλάσεται!!


Ο πρώην Δήμαρχος διαμαρτύρεται για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να κάνει δια περιφοράς ένα συμβούλιο με σοβαρή θεματολογία, καταλογίζοντας "αποκλεισμό από τον διάλογο και επιφυλάσεται για την νομιμότητα των αποφάσεων"!

Δείτε την επιστολή

"Κυρία Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε σε όλη Ελλάδα, όπως και στη Χαλκίδα, τα Συμβούλια διεξάγονται πλέον «δια ζώσης», κεκλεισμένων των θυρών, όπως πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω των συνθηκών για το COVID 19.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29 Ιουλίου 2020 περιλαμβάνονται θέματα, εξαιρετικά σημαντικά και κρίσιμα για την ευρύτερη περιοχή και τα οικονομικά τα Δήμου, όπως το 1ο Θέμα (που αφορά την οικονομική πολιτική του ΦΟΔΣΑ) και απαιτούν διευκρινήσεις, συζήτηση και διάλογο από όλο το σώμα του Δ.Σ. και εσείς επιλέξατε εν τούτοις η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνει «Διά Περιφοράς».

Εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας για την τακτική αυτή και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν θα συμμετέχουμε στην «Συνεδρίαση», δηλ. σε μια συνεδρίαση που δεν θα υπάρξει δημόσιος διάλογος ο οποίος είναι και το ζητούμενο των συνεδριάσεων.

Επιφυλασσόμαστε για την νομιμότητα των αποφάσεων σας. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου