Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Β. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ: "Πρόκειται για πολιτική σκευωρία που θα αποδειχθεί και να δω που θα πανε να κρυφτούν"!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Με αποκλειστική συνέντευξη στον Μάνο Παπαμακάριο ο Βασ. Καθαροσπόρης "λέει οσα δεν είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο"!!


Ο επικεφαλής της ησσονος αντιπολίτευσης έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία στοχοποιώντας την Ελ. Βάκα και εμφανίστηκε σίγουρος οτι "και οι δύο υποθέσεις θα καταρεύσουν στο ακροατήριο η οπου αλλού κριθούν"!

Και δεν εμεινε μόνο εκεί, προχώρησε και σε καταγγελίες για την νέα δημοτική αρχή τις οποίες θα αναφέρει ...αρμοδίως!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει, αλλά και τα όσα κατήγγειλε...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου