CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Ερέτρια: Έσβησαν το προφίλ του δασκάλου στο Facebook! Τι λέει πατέρας για την αποπλάνηση της μαθήτριας

Μετά τις διαστάσεις που πήρε στην Ερέτρια και σε ολόκληρη την χώρα η αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, από την ηλικία των 12 ετών από τον δάσκαλο της στο δημοτικό, κάποιοι επέλεξαν να καλύψουν τα πλούσια ίχνη του στα social media διαγράφοντας το προφίλ του από το Facebook.

Λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του 51χρονου Γιώργου Μπουρδάρα δάσκαλου της Στ Δημοτικού στο 1ο δημοτικό σχολείο Ερέτριας, οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις του έκαναν “φτερά” μέσα από την προσωπική του σελίδα, λες και κάποιοι ακόμα και τώρα προσπαθούν να προστατέψουν το κοινωνικό του status.

Ωστόσο η εικόνα του εξακολουθεί να υπάρχει μέσα από την σελίδα της χορωδιακής ομάδας, όπου είχε την ευθύνη και με την οποία διοργάνωνε συχνά πυκνά διάφορα event, από χορωδιακά φεστιβάλ και μουσικές βραδιές μέχρι
εκδρομές. Αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που ο δάσκαλος καταφέρει να αναρριχηθεί στην κοινωνική πυραμίδα της μικρής κοινωνίας και να θεωρείται μέχρι και πριν την σύλληψη του υπεράνω υποψίας.

Αυτό αναφέρει και σε ανάρτηση του ένας από τους γονείς των μαθητών του στο Facebook, ο οποίος γράφει για το προφίλ του: “Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Ο συγκεκριμένος ήταν δάσκαλος του γιου μου στο δημοτικό, και όπως η πλειοψηφία των μαθητών του (ιδιαίτερα των κοριτσιών) που κρεμόντουσαν από τα χείλη του, έτσι ήταν και ο δικός μου. Τα παιδιά τον είχαν πρότυπο, ευπαρουσίαστος, προοδευτικός με μια ωραία οικογένεια. Παρ ́όλ ́αυτά θυμάμαι από τότε, ότι η μεγάλη οικειότητα που είχε ιδιαίτερα με τα κοριτσάκια δεν μου φαινόταν και πολύ φυσιολογική, που να φανταστώ ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλά…”

Σε βάρος του 51χρονου δάσκαλου με καταγωγή από την Πάφο της Κύπρου, που το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (9 Ιουλίου 2020) κρίθηκε προφυλακιστέος, ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο
που συμπλήρωσε τα δώδεκα, αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 – 24574 και 22210 – 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου