Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Ιωάννα Δαριβέρη για ΔΟΑΠΠΕΧ-Τελικά λειτουργούμε με αρχές λιτότητας;

Η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Δαριβέρη με ανάρτησή της στο facebook μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ δήλωσε ότι διαφωνεί με την αγορά επιβατικού οχήματος για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων της Προέδρου.

Ιωάννα Δαριβέρη

Το πρώτο θέμα της συνεδρίασης του σημερινού Συμβουλίου (13/06/2020) ήταν η αγορά ενός επιβατικού οχήματος για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων της Προέδρου.
Με λύπη μου εξέφρασα την απορία: Ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες και ανάγκες του Οργανισμού, καθώς για εμένα προτεραιότητα αποτελεί σίγουρα η αγορά ή η αντικατάσταση ενός φορτηγού οχήματος για τις πραγματικές ανάγκες του Δοαππεχ που θα εξασφαλίζει και την ορθή λειτουργία αλλά και την ασφαλή μετακίνηση των εργαζομένων.
Ως εκπρόσωπος της παράταξής μας εξέφρασα απόλυτη τη διαφωνία μας σε τέτοιου είδους τακτικές και κινήσεις που δεν συμβαδίζουν με τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε τονίζοντας, όπως έχει τονίσει και αρκετές φορές η Κυρία Δήμαρχος στα δημοτικά συμβούλια, ότι θα πρέπει να λειτουργούμε με αρχές λιτότητας..

Τελικά λειτουργούμε με αρχές λιτοτητας; τα σχόλια δικά σας.

Να σημειώσω ότι η πλειοψηφία των παρόντων μελών καταψήφισαν στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου