Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ιωάννα Δαριβέρη για ΔΟΑΠΠΕΧ-Τελικά λειτουργούμε με αρχές λιτότητας;

Η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Δαριβέρη με ανάρτησή της στο facebook μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ δήλωσε ότι διαφωνεί με την αγορά επιβατικού οχήματος για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων της Προέδρου.

Ιωάννα Δαριβέρη

Το πρώτο θέμα της συνεδρίασης του σημερινού Συμβουλίου (13/06/2020) ήταν η αγορά ενός επιβατικού οχήματος για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων της Προέδρου.
Με λύπη μου εξέφρασα την απορία: Ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες και ανάγκες του Οργανισμού, καθώς για εμένα προτεραιότητα αποτελεί σίγουρα η αγορά ή η αντικατάσταση ενός φορτηγού οχήματος για τις πραγματικές ανάγκες του Δοαππεχ που θα εξασφαλίζει και την ορθή λειτουργία αλλά και την ασφαλή μετακίνηση των εργαζομένων.
Ως εκπρόσωπος της παράταξής μας εξέφρασα απόλυτη τη διαφωνία μας σε τέτοιου είδους τακτικές και κινήσεις που δεν συμβαδίζουν με τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε τονίζοντας, όπως έχει τονίσει και αρκετές φορές η Κυρία Δήμαρχος στα δημοτικά συμβούλια, ότι θα πρέπει να λειτουργούμε με αρχές λιτότητας..

Τελικά λειτουργούμε με αρχές λιτοτητας; τα σχόλια δικά σας.

Να σημειώσω ότι η πλειοψηφία των παρόντων μελών καταψήφισαν στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου