Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Τώρα ζητά την ποινική διωξη για το "δηλητηριασμένο" νερό της Λιχάδας ο Λαγός!! Γιατί δεν το έκανε τον Οκτωβρη; (δειτε τα εγγραφα)

Οτι δεν έκανε (ως οφειλε) τον περασμένο Οκτώβρη, έκανε μετά και την νέα -εκτός ορίων- μέτρηση στο πόσιμο νερό της Λειχάδας!!


Μπροστά στις "ποινικές του ευθύνες" της παράληψης (sic!!) του Οκτωβρίου ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ τις μετρήσεις ακαταληλότητας του νερού στη Λιχάδα, ο Λαγός ...κρύφτηκε πίσω από την υπογραφή του Κελαιδίτη και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΛΑΓΟΣ-ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ) ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ από τους πολίτες οι οποίοι ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ συνέχιζαν να χρησιμοποιούν το ακατάλληλο πόσιμο νερό για όλες τις χρήσεις!!

Και μόνο οταν ηρθε στο φως Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΤΗΤΑΣ λόγω του γεγονότος της ασθένειας του μικρού από την Λιχάδα που παρα λίγο να χάσει την ζωή του βγήκε στην επιφάνεια το θέμα!!

Προφανώς πλέον ο Εισαγγελέας θα συσχετίσει τις υποθέσεις και θα απαγγείλει κατηγορίες σε όλους οσους με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών της Λιχάδας για να εξυπηρετήσουν παραπολιτικές σκοπιμότητες!!

Σοβαρές ευθύνες έχει και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή της κας Ευσταθίου που και αυτή προκλητικά αδιαφόρησε!!

Δειτε το εγγραφο προς την Εισαγγελία, την νέα Εκθεση ελέγχου και το εγγραφο του εργαστηρίου....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου