Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

ΠΛΑΤΑΝΑ Κινητοποίηση για τον δρόμο, με τον Θεοδώρου να παρακολουθεί από το ...τσιπουράδικο!! (ΑΚΟΥΣΤΕ & ΔΕΙΤΕ)

Σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στην Πλατάνα προχώρησαν κοινοτικοί- δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την 10ετή αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής!!


Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εντός οικισμού δρόμος είναι απαράδεκτη όλα αυτά τα χρόνια, εγγυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και των διερχομένων επισκεπτών που κατευθύνονται προς το λιμάνι της Κύμης.

Ακόμη και σήμερα η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος δεν εχουν ανακοινώσει "πως επιτέλους θα αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα!!

Ο Αντιδήμαρχος Αλ. Θεοδώρου ...παρακολούθησε την κινητοποίηση από παρακείμενο τσιπουράδικο(!!) ενώ ο πρωην Δημοτικός σύμβουλος κος Αμπελιώτης δυσανασχέτησε που περίμενε να λήξη η διαμαρτυρία για να περάσει!!

Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο η δημοτική σύμβουλος Αλ. Θαλασσινού...

Δείτε φωτο από την σημερινή κινητοποίησηο κος Αμπελιώτης στην λευκή mercendes του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου