ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

"κε Φάνη, ουκ εν τω πολλώ το ευ"!! 2200 σελίδες η μύνηση του Σπανού εις βάρος μας....

Κατετέθη η μύνηση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Μάνου Παπαμακάριου, της ιστοσελίδας eviatoday.news και του ΡΑΔΙΟ1!!


Σε 2.200 σελίδες (!!) ο Περιφερειάρχης προσπαθεί να τεκμηριώσει λόγο ότι "ο έλεγχος των πράξεων της εξουσίας και οι αποκαλύψεις είναι δυσφημιστικές πράξεις" παρά το γεγονός οτι "οταν ο Περιφερειάρχης απάνησε με ...εξώδικό, εμείς δημοσιοποιήσαμε αυτούσιες και χωρίς καμία περικοπή τις απόψεις του και τις απαντήσεις του" και παρά το γεγονός οτι "συνεχώς τον καλούσαμε από ραδιοφώνου να απαντήσει στα αποκαλύπτικά ρεπορτάζ μας"!

Αυτός ομως επέλεξε την ...σιωπή, τον .."ξύλινο λόγο ενός εξωδίκου και εν τέλει μία μύνηση 2200 σελίδων"!!Δείτε εδώ το εξώδικο-μύνηση...

https://www.eviatoday.news/2019/12/blog-post_66.html

Ομως αυτό που στην ουσία επιδιώκει ο Φάνης Σπανός και οσοι συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια ειναι να ασκήσουν πίεση σε εμάς για να σταματήσουμε να "ενοχλούμε και να αποκαλύπτουμε" τά έργα και τις πράξεις της Περιφερειακής αρχής!

Προφανώς το .."παρεάκι" μας εχει αξιολογήσει λάθος!!

Στην μύνηση, για την οποία έχει επιμεληθεί το νομικό γραφείο του κου Καραίσκου (πρώην Αντιπεριφερειάρχη και νυν Δημάρχου Λαμίας) συμμετέχουν ως "μάρτυρες" οι Γ. Κελαιδίτης Αντιπερειφερειάρχης Εύβοιας και ο Γεν. Δντής Εργων κος Παπαναστασίου.

Η μύνηση είναι ταυτόσημο (περίπου) εγγραφο με το εξώδικο που μπορείτε να ...θυμηθείτε στον πιό πάνω σύνδεσμο!!

Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.....

1 σχόλιο:

  1. για την αμμοληψία στο Ληλα έχει να πει τι έκανε; ο δρόμος Αφρατι Πισσωνας δόθηκε σε κυκλοφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή