ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Φουλ επίθεση για τα σκάνδαλα από την Βάκα, σε ..άμυνα Παγώνης και Καθαροσπόρης!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Επίσημη "πρώτη" ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας για τις δύο υποθέσεις που απασχολούν την Εισαγγελία Χαλκίδος και ηδη πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει!!


Με "επιθετικές διαθέσεις" η Δήμαρχος Χαλκιδέων, και ..από πίσω ο Γουρνής  "φωτογράφησαν" ως πολιτικά υπεύθυνους για τα σκάνδαλα τον Χρ. Παγώνη και τον Βασ. Καθαροσπόρη.

Ακούστε....Ο Χρ. Παγώνης προσπάθησε ανεπιτυχώς και χωρίς να απαντήσει επι της ουσίας στα θέματα που έθεσε η Δήμαρχος προσποιούμενος οτι "είχε αγνοια για τα θέματα" για να τον ...καρφώσει η Βάκα οτι "είχε εισήγηση για ΕΔΕ από τον Μπαντούνα, αλλά ποτέ δεν την πραγματοποίησε"!!

Ακούστε....Στο ιδιο "μήκος κύματος" και ο Καθαροσπόρης που δεν απάντησε καθόλου στα οσα καταλόγισε η Βάκα, αλλά ...υποσχέθηκε οτι θα μιλήσει οταν νομίζει αυτός, ατυχής τακτική αφού ως Αντιδήμαρχος Εργων-Εργοταξίου οφειλε να γνωρίζει "τα πάντα" αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Φοδσα επρεπε να γνωρίζει για τα καύσιμα στον ΧΥΤΑ.
Αντιθέτως ..."μίλησε για σκληρη αντιπολίτευση και προσφυγές στη δικαιοσύνη"!!

Ακούστε......Μετά τα οσα ακούστηκαν από Παγώνη και Καθαροσπόρη, η Βάκα ανέβασε τους τόνους!!

Ακούστε....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου