ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!! Εκτός από το λιμάνι, θέλει και το λατομείο η LAGARGE! Γιατι; (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ενα αποκαλυπτικό έγγραφο φέρνουμε στην δημοσιότητα που .."δείχνει" οτι υπάρχει "σοβαρή κινητικότητα" για την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου!!


Μετά το αίτημα στον ΟΛΝΕ, η Αρχαιολογία (κεντρική υπηρεσια) στέλνει υπάλληλο για αυτοψία στον χώρο του λατομείου λόγω αιτήματος της εταιρείας για επαναλειτουργία του λάτομείου.

Δείτε το απόσπασμα του εγγράφου (και πιο κάτω το έγγραφο).Ακούστε τις εκτιμήσεις και τα σχόλια του προέδρου Παν Τραγουλιά, καθώς και τις αποκαλύψεις για μη εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων του λατομείου αλλά και έλλειψη ελέγχου από τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.

Ο πρόεδρος αποκαλύπτει οτι "υπεργολάβος της εταιρείας στο λατομείο ήταν εταιρεία συμφερόντων Σπανού!! (δι' οσην αξία έχει για τα περαιτέρω,,,,,)

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει ο Παν. Τραγουλιάς....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου