Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!! Εκτός από το λιμάνι, θέλει και το λατομείο η LAGARGE! Γιατι; (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ενα αποκαλυπτικό έγγραφο φέρνουμε στην δημοσιότητα που .."δείχνει" οτι υπάρχει "σοβαρή κινητικότητα" για την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου!!


Μετά το αίτημα στον ΟΛΝΕ, η Αρχαιολογία (κεντρική υπηρεσια) στέλνει υπάλληλο για αυτοψία στον χώρο του λατομείου λόγω αιτήματος της εταιρείας για επαναλειτουργία του λάτομείου.

Δείτε το απόσπασμα του εγγράφου (και πιο κάτω το έγγραφο).Ακούστε τις εκτιμήσεις και τα σχόλια του προέδρου Παν Τραγουλιά, καθώς και τις αποκαλύψεις για μη εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων του λατομείου αλλά και έλλειψη ελέγχου από τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.

Ο πρόεδρος αποκαλύπτει οτι "υπεργολάβος της εταιρείας στο λατομείο ήταν εταιρεία συμφερόντων Σπανού!! (δι' οσην αξία έχει για τα περαιτέρω,,,,,)

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει ο Παν. Τραγουλιάς....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου