Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!! Εκτός από το λιμάνι, θέλει και το λατομείο η LAGARGE! Γιατι; (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ενα αποκαλυπτικό έγγραφο φέρνουμε στην δημοσιότητα που .."δείχνει" οτι υπάρχει "σοβαρή κινητικότητα" για την επαναλειτουργία του Τσιμεντάδικου!!


Μετά το αίτημα στον ΟΛΝΕ, η Αρχαιολογία (κεντρική υπηρεσια) στέλνει υπάλληλο για αυτοψία στον χώρο του λατομείου λόγω αιτήματος της εταιρείας για επαναλειτουργία του λάτομείου.

Δείτε το απόσπασμα του εγγράφου (και πιο κάτω το έγγραφο).Ακούστε τις εκτιμήσεις και τα σχόλια του προέδρου Παν Τραγουλιά, καθώς και τις αποκαλύψεις για μη εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων του λατομείου αλλά και έλλειψη ελέγχου από τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας.

Ο πρόεδρος αποκαλύπτει οτι "υπεργολάβος της εταιρείας στο λατομείο ήταν εταιρεία συμφερόντων Σπανού!! (δι' οσην αξία έχει για τα περαιτέρω,,,,,)

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει ο Παν. Τραγουλιάς....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου