Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Τα ''χαρτιά'' που καίνε ''δίνονται'' ένα- ένα, σαν το μαρτύριο της σταγόνας!

Το παιδί από την Καισαριανή, ο εντελώς άκαπνος στην πουστιά της πολιτικής, και το έπαιζε μάγκας στις κωλοπετσωμένες μούρες της πιάτσας. 

Λέω για τον συντροφάκι . Μα, είναι δυνατόν να τον βαράει η απόλυτη αφέλεια, μάλιστα όταν ξεκινάει νταραβέρι βρώμικο με επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το δημόσιο. Καλωδιωμένος ήταν ο φαλάκρας Σάμπυ Μιωνής και τον ''έγραφε'' κανονικά το κολλητάρι του Τσίπρα.

Τι να πουν οι συριζαίοι γι' αυτά που βγήκαν στον αέρα. Τον μαλάκα κάνουν. Το κωλομπαρεύουν το πράμα. Αν δεν... δικαιολογήσουν επί της ουσίας τον σύντροφο Παππά, θα είναι σα να βάζουν νάρκες στον Τσίπρα.

Και όλοι είναι στο περίμενε. Τι άλλο θα βγει που θα καίει τον Παππά και τον Σύριζα, όχι τον... Τσίπρα. Αυτός είναι άσχετος. Της πλάκας αρχηγός. Ούτε έπαιρνε πρέφα τι γινόταν, ούτε ρωτούσε πως πάνε οι δουλειές με τους... Καλογρίτσες και σία. 

Το μόνο που τον απασχολούσε, επειδή οι Ευρωπαίοι του ζάλιζαν τον έρωτα, ήταν να ξεσκάσει λιγάκι με καμιά θαλαμηγό μεγαλοεπιχειρηματία, στο τζάμπα και στο να μην έχει... υποχρέωση.

Στο περίμενε, λοιπόν. Γιατί οι απειλές και οι εκβιασμοί δεν γίνονται μια κι έξω. Ποτέ έτσι. Τα ''χαρτιά'' που καίνε ''δίνονται'' ένα- ένα, σαν το μαρτύριο της σταγόνας.

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου