Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα, για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

 Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & Φθιώτιδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Άμφισσας & Χαλκίδας, των Αστυνομικών Τμημάτων Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας & Λιδορικίου Φωκίδας, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα και στη Λαμία αντίστοιχα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί (δύο στην Άμφισσα, δύο στο Λιδορίκι και ένας στη Χαλκίδα), διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Λαμία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου