Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Και νέα ταλαιπωρία στο κέντρο της Χαλκίδας!! - Ανακοίνωση του Δήμου

Στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιούνται περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου Χαλκίδας, του έργου “Βιοκλιματική Αναβάθμιση” και σε εφαρμογή της υπ΄ αριθμ. 56/2015 απόφαση Δημ. Συμβουλίου Χαλκίδας, σας γνωρίζουμε ότι από το Σάββατο 16/5/2015 και για ένα περίπου μήνα, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Συγγρού και Ιωαννίδου (παραπλεύρως των Δικαστηρίων Χαλκίδας) και συνακόλουθα στην οδό Μπαλαλαίων .

Ως εκ τούτου η κίνηση των οχημάτων προς την περιοχή του Αγίου Δημητρίου και της Νεάπολης θα είναι δυνατή, από τις οδούς Νεοφύτου και Αρεθούσης .

Αντίστοιχα , λόγω των ανωτέρω εργασιών και καθώς δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση των απορριμματοφόρων για περισυλλογή απορριμμάτων ή ανακυκλώσιμων ειδών, στις οδούς Ιωαννίδου και Συγγρού, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων και κάτοικοι της περιοχής να εναποθέτουν τα απορρίμματά τους στους κάδους που θα τοποθετηθούν, μέχρι την αποπεράτωση του έργου, στην έξοδο του parking της αγοράς (οδός Παπαναστασίου ) και έμπροσθεν του parking της Ε. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου