Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκατρία (13) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

 Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας & Άμφισσας, του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνολικά δεκατρία (13) άτομα και συγκεκριμένα:

  • Δύο (2) ημεδαποί, για κλοπή από οικία ηλικιωμένης στη Λαμία. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.
  • Τρεις (3) ημεδαποί (δύο στη Λαμία και ένας στη Μακρακώμη Φθιώτιδας), για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
  • Τέσσερα (4) άτομα (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, μία ημεδαπή στη Λιβαδειά και ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  
  • Αλλοδαπός στην Άμφισσα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Ημεδαπή στα Καμένα Βούρλα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί Τουρισμού.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου