Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! Ο Γκλέτσος πλακώθηκε με τον Γκλέτσο! (video)

Το επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί σε εκδήλωση στη Στυλίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά υπήρξε φραστικό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια.Ο Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και ζήτησε την καταγραφή του συμβάντος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε μήνυση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο της Χρυσής Αυγής όταν τον ρωτήσαμε για το συμβάν μας είπε ότι "δεν έγινε τίποτα και όλα είναι μια χαρά". Όταν ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Στυλίδας μας είπε ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και ότι "όλα θα τα γράψει η ιστορία"
(lamiareport)
Δείτε το βίντεο από την αρχή του φραστικού επεισοδίου που κατέγραψε η κάμερα του Star, που βρισκόταν εκεί για την κάλυψη της εκδήλωσης:


Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» εξέδωσε πριν από λίγο το παρακάτω δελτίο τύπου για το συμβάν:
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ», σήμερα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, συμμετείχε έπειτα από πρόσκληση των Αλιέων  στον Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας  Γκλέτσο Απόστολο, στην ημερίδα για τα προβλήματα που αφορούν τους Αλιείς και τον Μαλιακό Κόλπο.
Επισημάναμε ότι δεν μπορούν οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες να ρίχνουν συνεχώς το μπαλάκι είτε στις υπηρεσίες είτε στην Κεντρική Διοίκηση  από την στιγμή που δεν υπάρχει αποτέλεσμα, αλλά να ενεργούν και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις υπηρεσίες αυτές για την επίλυση των προβλημάτων και το συμφέρον των πολιτών.
Για αυτήν την θέση μας δεχθήκαμε απρόκλητη-λεκτική επίθεση από τον ηθοποιό-Δήμαρχο Στυλίδας. Μετά από ένα 3λεπτο παραληρήματος –παράστασης του το οποίο παρακολούθησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι  , έκπληκτοι, ακολούθησε πρόσκληση από συνεργάτες-υπαλλήλους του, να τον ακολουθήσουμε στο γραφείο του, την οποία απορρίψαμε  για μετά το πέρας της ημερίδας.
Στην συνέχεια ήρθε ο ίδιος και επανέλαβε την πρόσκληση αυτή. Κατά την είσοδό μας στο γραφείο του , έγινε αντιληπτό ότι και τέσσερις  άγνωστοι-υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας, εισήλθαν και αυτοί και ακολούθησαν απειλές και λεκτικοί προπηλακισμοί.
Αποχωρήσαμε από το γραφείο του και ειδοποιήσαμε την αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος. Κατά το χρονικό διάστημα αυτό , ο Δήμαρχος αλλά και οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι εξαφανίστηκαν.
Όσοι νομίζουν, ότι οι απειλές και οι τραμπουκισμοί στην γραμμή που εφάρμοσε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος,  μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην διεκπεραίωση του έργου που έχουμε αναλάβει με την εντολή του λαού είναι γελασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου