Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή στο Γ.Σ. Κύμης

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στους αθλητές, τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Κύμης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα μπάσκετ, στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Η ιστορική επιτυχία του Γ.Σ. Κύμης και η άνοδος του στην Α2 Εθνική κατηγορία, είναι προϊόν συντονισμένης προσπάθειας, προγραμματισμού και σκληρής δουλειάς, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Η δεύτερη καλύτερη επίδοση που πέτυχε ο Γ.Σ. Κύμης (26 αγώνες 24 νίκες), μετά από αυτή του Αίολου Τρικάλων (28 αγώνες ,26 νίκες), τον καθιστούν διαχρονικά μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν αγωνιστεί στην Β εθνική κατηγορία.

Η πορεία και οι διακρίσεις του Γ.Σ. Κύμης στις Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ τον αναδεικνύουν σε πρεσβευτή του αθλητισμού της περιοχής μας και σε άξιο εταίρο της Πανελλαδικής  αθλητικής δράσης.

Ευχόμαστε και στην νέα κατηγορία να συνεχίσετε με την ίδια επιτυχία, αγωνιζόμενοι για το καλό του Δήμου μας συνολικότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου