Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για την εμπλοκή τους σε υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε προχθές το βράδυ, σε περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας

Δυο άτομα συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους σε ληστεία, η οποία διαπράχθηκε προχθές (26-05-2015) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, ενώ αναζητούνται άλλα δυο άτομα, ως φυσικοί αυτουργοί της ληστείας. Ειδικότερα οι παραπάνω αναζητούμενοι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν αρχικά 24χρονο ημεδαπό, σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας της μητέρας του, το οποίο γειτνιάζει με την οικία τους.

 Στη συνέχεια ασκώντας σε βάρος του σωματική βία, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του, εισήλθαν στην ανωτέρω οικία, όπου βρισκόταν και η 61χρονη μητέρα του και αφού της απαίτησαν να ανοίξει χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο χώρο, απέσπασαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Ακολούθως διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ ο 24χρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αποχώρησε χθες το μεσημέρι.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για την εμπλοκή τους στην ανωτέρω υπόθεση.


Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (27-05-2015) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου