Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Οι καταναλωτές νερού να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τους, τις ελλείψεις διαθεσιμότητας νερού στην φύση

Το νερό είναι πολύτιμο φυσικό και οικονομικό αγαθό, απαραίτητο περιβαλλοντικό στοιχείο, με μια ιδιαιτερότητα, είναι μοναδικό και  αναντικατάστατο.
 Το νερό αποτελεί, προϋπόθεση της ανθρώπινης ύπαρξης και της βιώσιμης ανάπτυξης.


Οι υδατικοί πόροι δεν είναι απεριόριστοι.
Σε πολλές περιοχές παρουσιάζονται ελλείψεις στην κάλυψη των αναγκών.

         Την θερινή περίοδο , η ζήτηση της κατανάλωσης του νερού είναι η μέγιστη και η προσφορά του από την φύση η ελάχιστη. Επομένως, τίθεται ιδιαίτερα έντονα την καλοκαιρινή περίοδο το πρόβλημα της διαχείρισης των υδατικών πόρων, προκειμένου να διασφαλιστεί η επάρκεια τους.

       Είναι απαραίτητο οι καταναλωτές νερού να λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τους, τις ελλείψεις διαθεσιμότητας νερού στην φύση, να διαβαθμίσουν τις προτεραιότητες στην χρήση του και να τηρούν αυστηρά τις αρχές  διατήρησης των υδατικών πόρων.
      
      Για αυτό, παρακαλούνται οι συνδημότες μας καταναλωτές νερού, να χρησιμοποιούν το νερό μόνο για τις ανάγκες ύδρευσης  και να σταματήσουν την ασύστολη χρήση του για άρδευση και καθαρισμό εκτεταμένων χώρων.
        

Η ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ


ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΟΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου