Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Επιτροπή Πολιτών υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη

Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8 μμ στο Διοικητήριο Χαλκίδας, θα γίνει σύσκεψη για την συγκρότηση Επιτροπής Πολιτών υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο ευρώ. Η Επιτροπή Πολιτών είναι ανοικτή σε κάθε πολίτη που θέλει να συμμετέχει. Το πολιτικό πλαίσιο είναι το ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Έχουν καλεστεί να παραβρεθούν και να χαιρετίσουν όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα.


Επιτροπή Πρωτοβουλίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου