Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε ώρα ανοχής

Το γεφύρι της Άρτας ολοκληρώθηκε σε λιγότερο χρόνο από τον δρόμο
Κάψαλα-Νιμποριό.!
Ναι είναι αλήθεια αυτό, αν σκεφτεί κανείς πως η πρώτη διάνοιξή του έγινε το 1985 επί νομάρχη Κοντομάρη.! (καλή του ώρα!) 
Όλοι οι Δήμαρχοι της τελευταίας 15ετίας  έχουν σαν  πρώτο μέλημα την ολοκλήρωση του έργου αυτού.!
Το μαγευτικό Νιμποριό με  πάνω από 150 σπίτια, με μόνιμους κατοίκους, με τουριστική κίνηση το καλοκαίρι, με τις φανταστικές παραλίες του, είναι... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ να μένει χωρίς ασφαλτοστρωμένο δρόμο...! την στιγμή που άλλες παραλίες της Εύβοιας με ελάχιστα σπίτια και τουρισμό έχουν δρόμο εδώ και
αρκετά χρόνια πριν.!
Και ο πιο καλόπιστος πολίτης της περιοχής και όχι μόνο, δεν μπορεί να μη σκέπτεται πως κάποιες ...αόρατες αλλά στους ντόπιους πολύ ορατές δυνάμεις, είναι αυτές που δεν αφήνουν την ανάπτυξη να φτάσει στο Νιμποριό.!
Πρέπει δημόσια να μας πουν οι τοπικοί φορείς εξουσίας τι συμβαίνει επιτέλους με το θέμα αυτό.!
Δεν μπορούμε να δώσουμε ούτε ώρα ανοχής γιατί άθελά μας θα γίνουμε συνένοχοι στην βάναυση καταδίκη εγκατάλειψης των κατοίκων, οικιστών και τουριστών της περιοχής.!
Ξέρουμε να διεκδικούμε με πολλούς τρόπους !

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΕΛΑΧΙΣΤΑ.!

Γιώργος Μητροπέτρος
Οικονομολόγος
εκ Καψάλων ...


ορμώμενος.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου