Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ακαρπη η τριμερής για το τσιμεντάδικο!(δελτίο τύπου ΕΚΕ)

Για ακόμη μια φορά , δείχνοντας το αποικιοκρατικό τους πρόσωπο που λειτουργεί σαν σε κράτος εν κράτη, η Διοίκηση της LAFARGE δεν παρευρέθη στη Συμφιλιωτική Σύσκεψη που είχε καλέσει το Υπουργείο Εργασίας έπειτα από αίτημα του Εργατικού Κέντρου Ν. Εύβοιας.
Απαξιώνοντας για πολλοστή φορά την ίδια την θεσμοθετημένη πολιτεία, επέλεξε να στείλει επιστολή στο Υπουργείο Εργασίας που να επιμένει στη δήθεν τελεσίδικη απόφασή της για σταμάτημα της εμπορικής και βιομηχανικής δραστηριότητας του εργοστασίου της Χαλκίδας και να επικαλείται τη δικαστική διαμάχη και την αναμονή των αποφάσεων τους τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συντριπτικός αριθμός των αποφάσεων που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα πρωτόδικα δικαιώνει τους εργαζόμενους και αποδεικνύει το κερδοσκοπικό παιχνίδι της  LAFARGE.
Οι εργαζόμενοι από πλευράς τους διατρανώνουν προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι τη σίγουρη τελική δικαίωση και δεν ανέχονται με κανένα τρόπο  τις προσβολές των αποικιοκρατών.
Το ίδιο πρέπει να κάνει και η ίδια η θεσμοθετημένη πολιτεία που οι προσβολές που δέχεται από τους αποικιοκράτες είναι απανωτές διαχρονικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου