Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Στην ΕΠΑΕ τα πεζοδρόμια της Ν. Αρτάκης!! - Ποιοί έκαναν τροποποιήσεις και ρουσφέτια;

Η κατ'επιλογήν εφαρμογή της μελέτης για την κατασκευή των πεζοδρομίων στη Ν. Αρτάκη ειναι θέμα στην Αρχιτεκτονική επιτροπή της ΠΕ Ευβοίας μετά και από καταγγελίες που υπάρχουν για "ρουσφέτια" που έγιναν υπέρ καταστηματαρχών και πολιτών, αλτάνες που "εξαφανίστηκαν και γενικότερα η εφαρμογή της νοοθεσίας για την κατασκευή των πεζοδρομίων!!
Χαρακτηριστική περίπτωση η "εξαφάνιση" αλτάνας μπροστά από αρτοποιείο για να διευκολύνουν τις ανάγκες παρκαρίσματος των πελατών του!

Πιο σημαντικό όμως ειναι η περίπτωση του "κυματισμού" που παρουσιάζουν τα πεζοδρόμια καθώς και η καταχρηστική κατάληψη του οδοστρώματος!!
Αναμένονται εξελίξεις, αφού υπάρχει διάθεση προσφυγών και από τους καταστηματάρχες που βλέπουν τον τζίρο τους να μηδενίζεται και εχουν φθάσει στο χείλος της καταστροφής! 
Ερωτήματα προκαλεί η "αδιαφορία" του Τεχνικού Επιμελητηρίου για το θέμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου