Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Η δομή των γεωτεχνικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες,στη Χαλκίδα, συνάντηση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, κ. Γιώργο Κελαϊδίτη και το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων. Στη συνάντηση συζητήθηκαν: η δομή των γεωτεχνικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο της τροποποίησης του Οργανισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η αξιοποίηση των γεωτεχνικών στη διαχείριση και το σχεδιασμό του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης καθώς επίσης και η εκχώρηση του, κατά 30%, στην Περιφέρεια. Ακόμη, δόθηκε έμφαση στο σημαντικό ρόλο του πρωτογενούς τομέα και της διαχείριση των υδάτων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

 Ο Περιφερειάρχης τόνισε την σπουδαιότητα του πρωτογενούς τομέα και ζήτησε συνεχή συνεργασία και ενημέρωση από τους γεωτεχνικούς.

Από πλευράς των Γεωτεχνικών έγινε λόγος για την υποστελέχωση των Υπηρεσιών, λόγω συνεχών συνταξιοδοτήσεων των υπαλλήλων, και για τα προβλήματα των μετακινήσεων που έχουν προκύψει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κακκαβάς Νικόλαος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο κ. Πανούσης Αντώνης, Γενικός Γραμματέας , ο κ. Λαμπρόπουλος Σωτήρης, μέλος του Δ.Σ και ο κ. Γούλας Χρήστος, Πρόεδρος των Γεωπόνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου