Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Ο Βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης δείχνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τους αγρότες και τις αγρότισσες που βρίσκονται στο στάδιο της συνταξιοδότησης και οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές κατέθεσε τροπολογία στο νομοσχέδιο που έχει εισαχθεί στη Βουλή και ρυθμίζει ασφαλιστικά ζητήματα με σκοπό να διευκολύνει την χορήγηση της σύναξής τους.

Είναι γνωστό ότι μέσα στη ζοφερή οικονομική κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια πολλοί ασφαλισμένοι του ΟΓΑ αδυνατούσαν να καταβάλλουν κανονικά τις ασφαλιστικές τους εισφορές με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί ανυπέρβλητο πρόβλημα στην χορήγηση της σύνταξής τους.
Ο βουλευτής με την κατατεθείσα τροπολογία του προβλέπει την αύξηση του ποσού των οφειλόμενων εισφορών στις έξι χιλιάδες (6.000) ευρώ το οποίο μπορεί να συμψηφίζεται ή να παρακρατείται από τα ποσά της σύνταξης και έτσι να προχωρά κανονικά η έκδοση απόφασης συνταξιοδότησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου