Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Απλά ερωτήματα που γυρευουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

Κα Χατζηπάκου επιτρέψτε μας μετά τις καταγγελίες Καλυβιώτη να σας απευθύνουμε τα εξής ερωτήματα: 
1)Εσείς ζητήσατε να μπείτε ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ στο ΓΠΣ Μαντουδίου? 
2) Εσείς ειστε η εισηγήτρια της απόφασης της Περιφέρειας για την ΒΙΠΕ υψηλής οχλησης τύπου Α'? 
3) Από την στιγμή που γίνατε προισταμένη στο σχετικό τμήμα γιατί δεν παραιτηθήκατε από την επίβλεψη(όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί σας)? 
και 4) Υπάρχει στενό ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ σας πρόσωπο το οποίο έχει σχέση εργασίας με την ενδιαφερόμενη για την ΒΙΠΕ τύπουΑ' εταιρεία ΤΕΡΝΑ?
Τελευταίως ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΣΑς?   Αναμένουμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου