Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Σε "υπομάγαζο προσωπικών" συμφερόντων μετέτρεψαν το ΕΒΕΕ!!!

Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Επιμελητηρίου της Εύβοιας τα όσα συμβαίνουν την τελευταία περίοδο μεταξύ των ομάδων και των προσωπικών φιλοδοξιών που εχουν στην κυριολεξία εξεφτελίσει τον θεσμό και το κύρος του!
Και κανείς δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για ιντριγκες και παρασκήνιο εν όψει εκλογών, προσωπικές αντιπαραθέσεις χωρίς προηγούμενο και δι'ασήμαντη αφορμή μόνο και μόνο για να εκθέσει ο ένας τον άλλο!!

Εφθασε δε ο Σίμωσης στο σημείο να καταψηφίσει τον οικονομικό απολογισμό που εισηγήθηκε ο οικονομικός του επόππτης, ενώ τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής που έχουν διαφωνήσει μαζί του και έχουν ανεξαρτοποιηθεί δεν έχουν την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του οργάνου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου