Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Δήλωση ΣΟΚ από την Λαγκάρντ! "Σκοτώστε την Ελλάδα!"

Φανερά ενοχλημένη η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ , Κριστιν Λαγκάρντ έχει δώσει «γραμμή» στα στελέχη που εκπροσωπούν το Ταμείο στους Θεσμούς αλλά στην ΕΚΤ, να σκληρύνουν την στάση τους καθώς η τακτική της Ελληνικής Κυβέρνησης να παίζει με ανοιχτά χαρτιά και όλα δημόσια χαλάει το προφίλ του καλού τεχνοκράτη που θέλει να έχει το ΔΝΤ. Η εντολή είναι «σκοτώστε την Ελλάδα» Η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος έχει πέσει σαν σεισμός στα θεμέλια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Έμπλεξαν με λάθος λαο, όταν νόμιζαν ότι οι Ελληνες θα κάτσουν πειθήνιοι και θα πουλούσαν το φιλότιμο για μερικά ΕΥΡΩ.
Ολες οι αρνήσεις των θεσμών να έρθουν σε συμφωνία δεν εμποδίζονται από καμία προταση που έχει κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση. Απλά δεν θέλουν συμφωνια.
Από την αρχή της κρίση, από την εποχή του Στρος Καν, το ΔΝΤ διατηρεί το προφίλ του «σωτήρα» τεχνοκράτη που έρχεται να βοηθήσει.
Ο Στρος Καν έλεγε στην Ελληνική Βουλή ότι είναι ο ιατρός που δίνει το πικρό χάπι, ο συντελεστής που έβαλε λουκέτο στην αγορά «ηταν λάθος» κι όχι πρόθεση, ενώ η Λαγκάρντ νόμιζε ότι κι αυτή κυβέρνηση θα δεχόταν αδιαμαρτύρητα κι άλλο «λαθος» να μειώσει τις συντάξεις «για το μακροπρόθεσμο» αλλά αδιευκρίνιστο «καλό»
Η κίνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης να ανοίξει την Επιτροπή για το Μνημόνιο έχει ξεγυμνώσει όλη τη μυθολογία γύρω από την Κρίση στην Ελλάδα και το «σωτήριο» Μνημόνιο, «που εμείς μόνοι μας ζητήσαμε» σαν βοήθεια από το «καλό» ΔΝΤ.
Η κατάθεση του πρωην στελέχους Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην εξεταστική, η ξαφνική «αδιαθεσία» του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ να καταθέσει, και οι αποκαλύψεις του συνταγματολόγου Κασιμάτη, οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι όχι μόνον δεν ζήτησε βοήθεια η Ελλάδα για την Κρίση που την βρήκε απροετοίμαστη, αλλά μεθοδευόταν για χρόνια και μάλιστα για να κερδοσκοπήσουν και οι Τράπεζες και οι Ευρωπαίοι «εταίροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου