Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Δήλωση ΣΟΚ από την Λαγκάρντ! "Σκοτώστε την Ελλάδα!"

Φανερά ενοχλημένη η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ , Κριστιν Λαγκάρντ έχει δώσει «γραμμή» στα στελέχη που εκπροσωπούν το Ταμείο στους Θεσμούς αλλά στην ΕΚΤ, να σκληρύνουν την στάση τους καθώς η τακτική της Ελληνικής Κυβέρνησης να παίζει με ανοιχτά χαρτιά και όλα δημόσια χαλάει το προφίλ του καλού τεχνοκράτη που θέλει να έχει το ΔΝΤ. Η εντολή είναι «σκοτώστε την Ελλάδα» Η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος έχει πέσει σαν σεισμός στα θεμέλια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Έμπλεξαν με λάθος λαο, όταν νόμιζαν ότι οι Ελληνες θα κάτσουν πειθήνιοι και θα πουλούσαν το φιλότιμο για μερικά ΕΥΡΩ.
Ολες οι αρνήσεις των θεσμών να έρθουν σε συμφωνία δεν εμποδίζονται από καμία προταση που έχει κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση. Απλά δεν θέλουν συμφωνια.
Από την αρχή της κρίση, από την εποχή του Στρος Καν, το ΔΝΤ διατηρεί το προφίλ του «σωτήρα» τεχνοκράτη που έρχεται να βοηθήσει.
Ο Στρος Καν έλεγε στην Ελληνική Βουλή ότι είναι ο ιατρός που δίνει το πικρό χάπι, ο συντελεστής που έβαλε λουκέτο στην αγορά «ηταν λάθος» κι όχι πρόθεση, ενώ η Λαγκάρντ νόμιζε ότι κι αυτή κυβέρνηση θα δεχόταν αδιαμαρτύρητα κι άλλο «λαθος» να μειώσει τις συντάξεις «για το μακροπρόθεσμο» αλλά αδιευκρίνιστο «καλό»
Η κίνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης να ανοίξει την Επιτροπή για το Μνημόνιο έχει ξεγυμνώσει όλη τη μυθολογία γύρω από την Κρίση στην Ελλάδα και το «σωτήριο» Μνημόνιο, «που εμείς μόνοι μας ζητήσαμε» σαν βοήθεια από το «καλό» ΔΝΤ.
Η κατάθεση του πρωην στελέχους Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην εξεταστική, η ξαφνική «αδιαθεσία» του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ να καταθέσει, και οι αποκαλύψεις του συνταγματολόγου Κασιμάτη, οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι όχι μόνον δεν ζήτησε βοήθεια η Ελλάδα για την Κρίση που την βρήκε απροετοίμαστη, αλλά μεθοδευόταν για χρόνια και μάλιστα για να κερδοσκοπήσουν και οι Τράπεζες και οι Ευρωπαίοι «εταίροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου