Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΦΟΒΕΡΟ!! Πλημύρησε το Μέγαρο από τα ακαθάριστα φρεάτια και τις ρωγμές στους αρμούς!!

Ιστορία για γέλια και για κλάματα, που παραλίγο να μετατραπεί σε σοβαρή υπόθεση, η πλημμύρα εντός του μεγάρου μετά από την βροχή του ΣαββατοΚύριακου!!
Τα νερά της βροχής εισχώρησαν στο μέγαρο και έφθασαν μέχρι το υπόγειο οπου στεγάζεται το αρχείο αφού πρώτα πέρασαν από τα πατώματα και λίγο έλειψε να φθάσουν στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με ότι αυτό συνεπάγεται!

Η ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας και η αδιαφορία των υπηρεσιακών παραγόντων να ελέγχουν τα φρεάτια της οροφής τα οποία ήταν βουλωμένα και ο έλεγχος των αρμών μετά την τελευταία σεισμική δόνηση ήτα αυτά που προκάλεσαν το πρόβλημα της πλημύρας!
Ευτυχώς που το γεγονός συνέβη ημέρα και δεν συνέβη νύκτα αφού μετά τις 11 κατήργησαν την φύλαξη του κτιρίου!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Είναι η μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων του διοικητικού μεγάρου Ευβοιας.
Τα νερά της βροχής τρέχουν από τα φωτιστικά σώματα. 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ! !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου