Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Το 200ρι ήταν η αιτία για την ταλαιπωρία!!!

Ποιός μπορεί να φανταστεί τον πραγματικό λόγο που η ΔΕΗ ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο χιλιάδες χαλκιδέους και επισκέπτες οδηγούς;
Τα όσα λέει η ΔΕΗ στην ανακοίνωση της ειναι παραμύθια της Χαλιμάς....
Ακόμη και η Περιφέρεια με τον Δήμο έφαγαν το παραμύθι!!!
Ο πραγματικός λόγος ειναι οι αμοιβές των υπαλλήλων της ΔΕΗ που θα δούλευαν στο έργο και οι οποίοι πίεσαν την εταιρεία για Σαββατοκύριακο για να πάρουν το bonus!!
Ετσι αντί 45ευρώ που θα εισέπραταν ως ημερομίσθιο την καθημερινή, πήραν από 200 ευρώ μεροκάματο λόγω του Σαββατοκύριακου!!!
Αλλα κόλπα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου