Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Κρατάτε γερά και το κεφάλι .ψιλά.!

«Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα να διαδηλώσουμε την ...αφοσίωση μας στη Ευρωζώνη και για να μη χάσουμε τα κεκτημένα , και γυρίσουμε την χώρα σε καταστάσεις .κατοχής.!"
Κράτα γερά, Γερούν,  μη μας βγάλεις την θηλιά του Ευρώ από το λαιμό μας και μείνει γυμνός . έχει και παλιόκαιρο .την μέρα που σε γνώρισα..!!!


Δεν θέλω να πιστέψω πως η Ελληνική κυβέρνηση και η διαπραγματευτική ομάδα θα ενδώσει, γιατί δεν ανήκουν στην παρακάτω κατηγορία, κατά τον Κάρλο Τσιπόλλα (διαπρεπή Ιταλό καθηγητή, ειδικευμένο στην ιστορία της οικονομίας.)

«Ηλίθιο άτομο είναι εκείνο που προκαλεί κάποια βλάβη σ' ένα άλλο άτομο ή ομάδα ατόμων, χωρίς παράλληλα να εξασφαλίζει κανένα όφελος για τον εαυτό του, αντιθέτως μπορεί να υφίσταται και ο ίδιος ζημιά.» άσχετο, αν γενικά, έχουμε γεμίσει από τέτοιους τα τελευταία πέντε χρόνια.!

Κρατάτε γερά  και το κεφάλι .ψιλά.!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!(Θ.Κολοκοτρώνης)
Γ. Μητροπέτρος
ΟικονομολόγοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου