Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ....

 Εδώ και 15 ημέρες θέσαμε υπόψη των Δημοτικών αρχών της πόλης μας, λιμνάζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες της Κανήθου και δεν εισπράξαμε καμία απάντηση για το τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος.
Ένα μείζον γι’αυτή την περίοδο ζήτημα είναι και η αποψίλωση του δασυλλίου του Καράμπαμπα, από την πλευρά της οδού Θηβών, όπου κατά μήκος της υπάρχουν δεκάδες σπίτια που κινδυνεύουν άμεσα σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Οι κάτοικοι δικαίως ανησυχούν και απαιτούν άμεση διευθέτηση  του  ζητήματος.    
Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να κωλυσιεργεί  τόσο καιρό και να γίνεται έρμαιο γραφειοκρατικών διαδικασιών για ένα θέμα που μπορεί να λυθεί εδώ και τώρα με το εργατικό δυναμικό και την υποδομή που διαθέτει !                                                            
Κανείς δεν θα καταλογίσει ευθύνες σε κανέναν για ένα πρόβλημα που άπτεται της προστασίας της περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών.


                                                                      ΤΟ  Δ.Σ ΤΟΥ

                                   ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ

                                    ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΝΗΘΟΥ (με έδρα το κλ.Αθλητ.κέντρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου