Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ....

 Εδώ και 15 ημέρες θέσαμε υπόψη των Δημοτικών αρχών της πόλης μας, λιμνάζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες της Κανήθου και δεν εισπράξαμε καμία απάντηση για το τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος.
Ένα μείζον γι’αυτή την περίοδο ζήτημα είναι και η αποψίλωση του δασυλλίου του Καράμπαμπα, από την πλευρά της οδού Θηβών, όπου κατά μήκος της υπάρχουν δεκάδες σπίτια που κινδυνεύουν άμεσα σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Οι κάτοικοι δικαίως ανησυχούν και απαιτούν άμεση διευθέτηση  του  ζητήματος.    
Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να κωλυσιεργεί  τόσο καιρό και να γίνεται έρμαιο γραφειοκρατικών διαδικασιών για ένα θέμα που μπορεί να λυθεί εδώ και τώρα με το εργατικό δυναμικό και την υποδομή που διαθέτει !                                                            
Κανείς δεν θα καταλογίσει ευθύνες σε κανέναν για ένα πρόβλημα που άπτεται της προστασίας της περιουσίας και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών.


                                                                      ΤΟ  Δ.Σ ΤΟΥ

                                   ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ

                                    ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΝΗΘΟΥ (με έδρα το κλ.Αθλητ.κέντρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου