Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Προεκλογικές "μπιζνες" από το ΣπανοΜπακογιανέικο!!!

Τά ειχε υπολογίσει όλα ο Μπακογιάννης, όπως μου είχε πει "κορόιδο ειμαι να παω για Δήμαρχος στην Αθήνα; Την τελευταία χρονιά θα δεις τι έχει να γίνει από χρηματοδοτήσεις και εγκαίνεια έργων"!!
Τώρα όμως που άλλαξαν τα μερομήνια, βγάζει στη φόρα όσα είχε κρατήσει για το τέλος και όποιος τα ...χαρεί!! Εκτός αν αρχίσουν να εγαινιάζουν τα "ημιτελή η παρατημένα" από τώρα!!
Και έχει ενδιαφέρον να δείτε την τελευταία ανάρτηση και τα σχόλια......

Στο σύνολο των παρεμβάσεων που κάνουμε στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας, προστίθεται ακόμη ένα έργο προυπολογισμού 1.559.000 ευρώ στα Νοτιοκεντρικά του νομού. Εκσυγχρονίζουμε και αποκαθιστούμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου τόσο στους εθνικούς, όσο και στους επαρχιακούς δρόμους. ΟΧΙ λεφτά στους δρόμους, λεφτά ΓΙΑ τους δρόμους.
Σχόλια
Giannis Vamvakias Τον περιφερειακο της νεας αρτακης θα τον φτιαξετε ποτε; ολο λογια ακουμε..σας βαρεθηκαμε ολους
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ημέρα
Kostas Klotsotiras σωστα κ το υπολοιπο του ορεινου ογκου αγιος παγωντας δερβενι,,προς βορειο ευβοια
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ημέρα
Φάνης Σπανός Καλησπέρα σας! Η παράκαμψη Χαλκίδας Αρτάκης, είναι ένα έργο περίπου 200 εκ. ευρώ, που εκ των πραγμάτων δεν ξεφεύγει απολύτως από τα οικονομικά όρια μιας Περιφέρειας.
Όμως, επειδή είναι ώριμο μελετητικά, το διεκδικούμε επίμονα από την Κυβέρνηση. Παραμέν
ουμε αισιόδοξοι, αλλά δεν το αποφασίζουμε εμείς...
Σχετικά με τις διανοίξεις, ολοκληρώθηκε επιτυχώς αυτές τις μέρες η δεύτερη φάση και βαδίζουμε ολοταχώς προς την τρίτη!
Γενικά, προχωράμε! 🙂
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση7 ώρες
Τριαντάφυλλος Μπαλάφας ειδαμε και το στυρα πορτο λαφια που αποφασιζεται εσεις!
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ώρα
Φάνης Σπανός Καλησπέρα σας! Δεν κρύψαμε ποτέ ότι το έργο είναι από την αρχή του, κάπου στο 2003, ιδιαίτερα προβληματικό. Είχε θέματα οικονομικά, νομικά, κατασκευαστικά, απαλλοτριώσεις, ευρωπαϊκά (λόγω ΕΣΠΑ), ακόμη και αρχαιολογικά. Λύσαμε με προσωπική ενασχόληση του Περιφερειάρχη και όλων μας, πάρα πολλά από αυτά, με αποτέλεσμα να πληρωθούν οι απαλλοτριώσεις, να εξασφαλιστούν νέες εγκρίσεις, να ενταχθεί εκ νέου το έργο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και να έχει κάθε λόγο να προχωρήσει.
Δυστυχώς, δε δούλεψε ποτέ ο εργολάβος. Αφού εξασκήσαμε κάθε μέσο πίεσης που προβλέπει ο Νόμος, αποβάλλαμε την εταιρεία από το έργο και οδεύουμε προς τη σύναψη σύμβασης με νέο ανάδοχο. Όλα αυτά με τρομερό πόλεμο και μεγάλη προσπάθεια που μας στοίχισε σε χρόνο. Κοντολογίς, θα θέλαμε και θα έπρεπε το νότιο μισό του έργου να έχει τελειώσει. Και κάναμε τα πάντα γι’ αυτό. Αλλά η μόνη μας άμυνα σε μια εταιρεία που είτε δε θέλει, είτε δεν μπορεί να δουλέψει, είναι η αντικατάστασή της.

Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να περιγράψω σύντομα το ιστορικό του τόσο σημαντικού αυτού έργου. Είναι αυτονόητο ότι δε θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια να παραδώσουμε το έργο άρτιο και λειτουργικό το συντομότερο δυνατόν.
Διαχείριση
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση47 λεπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου