Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΟΛΝΕ, η κβαντική θεωρία, ο Νίκος Γεωργαλάς και μιά αναθεσούλα!!

Είναι δυνατόν ενα πρόσωπο να βρίκεται ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά μέρη; Και όμως είναι!! Οι ΟΛΝΕδες έλυσαν τον γρίφο της κβαντικής θεωρίας και πέτυχαν "ο Νίκος Γεωργαλάς την ίδια μέρα και ώρα να βρίσκεται και στην Λιάσκα και στην Παλαιά Αρτάκη, στον Εύξεινο Πόντο"!!

Αυτό αποδυκνείεται από δύο έγγραφα, μία απόφαση (23/8) του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ, και μία ανακοίνωση (συνοδευόμενη και από σχετικό φωτογραφικό υλικό) του ίδιου του Γεωργαλά που κάνει γνωστό οτι "στις 23/8 θα βρίσκεται με την Ματζάνα στην Τουρκία"!!
Και στην απόφαση του ΟΛΝΕ εμφανίζεται ο Γεωργαλάς ως παρών!!
Βλέπετε η ...αναθεσούλα έπρεπε να περάσει πάσει θυσία!!
Α! και να μην ξεχάσω με απαρτία 3 συμβούλων και ενός ..."φαντάσματος" στους 9!!
Μέτρησαν την διπλή ψήφο του προέδρου και για την απαρτία! χαχαχαχα!


το Απόσπασμα Πρακτικού

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 13η ΤΗΣ ΟΛΝΕ Α.Ε.

ΑΠΟΦΑΣΗ 144η
Στη Χαλκίδα, σήμερα την 23η/08/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού στα Γραφεία της Εταιρείας, μετά από έγγραφη πρόσκληση του προέδρου της με αρ.εσ. πρωτ. 72ΕΣ Ημ/νία: 20/08/2018 που επιδόθηκε εμπρόθεσμα και νόμιμα.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν τα κάτωθι μέλη του Δ.Σ.:
1. Παπανδρέου Ανδρέας του Δημητρίου, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος
2. Γουρνής Νικόλαος του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος
3. Ανδρέλου Μαρία του Παναγιώτη, Μέλος
4. Γεωργαλάς Νικόλαος του Δημητρίου, Μέλος

Στη συνεδρίαση παρευρέθη o Σαράφης Σταύρος ως Γραμματέας του Δ.Σ. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου Ανδρέας εισάγει προς συζήτηση το θέμα:
Περί
Έγκριση 1ου πρακτικού μειοδοτικού διαγωνισμού « Αναβάθμιση Ηλεκτρονικών Μέσων Λιμενικών Εγκαταστάσεων Ν. Εύβοιας»
Ο κος Πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα θέτει υπόψη των μελών του διοικητικού συμβουλίου το πρακτικό της επιτροπής του μειοδοτικού διαγωνισμού « Αναβάθμιση Ηλεκτρονικών Μέσων Λιμενικών Εγκαταστάσεων Ν. Εύβοιας». 

 το δημοσίευμα!! (e-gnomi)

Ο Νίκος Γεωργαλάς και η Ζαφειρία Ματζάνα πάνε στην Κύζικο της Μικράς Ασίας

Ο Νίκος Γεωργαλάς και η Ζαφειρία Ματζάνα πάνε στην Κύζικο της Μικράς Ασίας
21 Αυγούστου 2018, 18:58
Για την γιορτή της Παναγίας Φανερωμένης, στα ερείπια της Ιερής Μονής.  
Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκης Νίκος  Γεωργαλάς (φωτό) και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζαφειρία Ματζάνα θα απουσιάζουν φέτος από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρτάκης στις  22-23 Αυγούστου, για τη γιορτή της Παναγίας Φανερωμένης.

Αιτία της απουσίας τους είναι το γεγονός ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου της Αρτάκης Χουσεΐν Σάρι  να παραβρεθούν στην Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί στις  23 Αυγούστου στα ερείπια της Ιερής Μονής της Φανερωμένης, στην Κύζικο της Μικράς Ασίας, παρουσία του  Οικουμενικού  Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου και του  Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου