Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ηθελες τα και ...παθές τα Θανάση!!!

Μετά την ανάληψη καθηκόντως ως "άμισθου συμβούλου του Κ. Μπακογιάννη σε θέματα λιμενικής πολιτικής" του πρώην Προέδρου του ΟΛΝΕ Θ. Τσέργα, (αποδοχή που κατά την άποψη μας θεωρούμε ...λανθασμένη), άρχισε και η "στοχοποίηση του" από  τον Ανδρ. Παπανδρέου και τα παράκεντρα της διοίκησης του ΟΛΝΕ!!
Με δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε δηλώσεις του Α. Παπανδρέου, του ...χρεώνουν "σκανδαλώδη διαχείρηση σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και "μαύρη τρύπα" 500.000 ευρώ επι ημερών διοίκησης Τσέργα και της διάδοχης συνέχειας από τον Μπουρμά.!!

Η στοχοποίηση ηταν αναμενόμενη και δεν είχε κανένα λόγο ο Τσέργας να δεχτεί αυτή την θέση και δεν την είχε ανάγκη τώρα ειδικά που ειμαστε σε προεκλογική περίοδο και αφού ολο αυτό το διάστημα ειχε κρατήσει (και σωστά) χαμηλό προφίλ χωρίς καν να απαντά στίς επαναλαμβανόμενες "επιθέσεις" του Α. Παπαμδρέου και του ...κονγκλαβίου των Συριζαίων κομματαρχών!!
Και η "επίθεση" άρχισε αμέσως μετά την συνάντηση για τα υδατοδρόμια που ειχε η Διοίκηση του ΟΛΝΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Φ. Σπανό και είδαν μπροστά τους "φάντη-μπαστούνι" τον Τσέργα "να λύνει και να δένει" κατά την συζήτηση!!
Και σύμφωνα με όσα διαρέουν η "Συριζοπαρέα" στό πρόσωπο του θα στοχοποιήσουν τη Νέα Δημοκρατία και τις πολιτικές στον ΟΛΝΕ, και βεβαίως την πιθανότητα να τολμήσει να επανενεργοποιηθεί στον Περιφερειακό πλέον Οργανισμό Λιμένων ως Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος!!
Αυτά τα ολίγα προς ...ώρας!!!!!  (εχει και συνέχεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου