Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Την κυβέρνηση θα την βγάλει η αγανάκτηση

Νέο γκάλοπ. Η γνωστή ιστορία. Τόση έγινε η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και Σύριζα. Ουδείς σοβαρός ασχολείται. Πόσο έπιαναν χθες, πόσο πιάνουν σήμερα τα δύο κόμματα. Μία είναι η σημασία. Για μία φορά ακόμα την κυβέρνηση θα την βγάλει η αγανάκτηση. Ο κόσμος δεν θα ψηφίσει τον δήθεν αριστερό σύριζα, ούτε την δήθεν δεξιά ΝΔ. Αυτά τα περί αριστεράς και δεξιάς, κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς, τα λένε οι απατεώνες. Οι σεσημασμένοι απατεώνες.

Καλώς, κακώς, ο κόσμος δεν ψηφίζει ιδεολογίες, ούτε κομματικά προγράμματα. Αυτά τα παραμύθια τα λένε οι επαγγελματίες, οι δημόσιοι υπάλληλοι της πολιτικής.
Ο κόσμος, καλώς ή κακώς, άσχετο αυτό, ψήφισε Σύριζα και Αλέξη Τσίπρα γιατί ήταν αγανακτισμένος. Ευτυχώς, δυστυχώς ο κόσμος δεν ψήφισε αριστερά, καταψήφισε την προηγούμενη κυβέρνηση.
Το ίδιο θα γίνει και στις προσεχείς εκλογές. Γι’ αυτό ο Τσίπρας τα δίνει όλα για να σπάσει την αγανάκτηση εναντίον του. Όχι για να εφαρμόσει τις… προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις του. Ούτε για να πείσει ότι είναι… αριστερός
"ο Αποδυτηριάκιας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου