ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Λουκέτο σε 60 νοσοκομεία βάζει η κυβέρνηση!! Στή λίστα και η Εύβοια!! (ακούστε)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις και συγχωνεύσεις νοσοκομείων, όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα Τα Νέα.

Η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέντζιου τόνισε ότι η θέση της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματικά αντίθετη σε κάθε συγχώνευση και κατάργηση νοσοκομείου και οποιασδήποτε μονάδας Υγείας, οι οποίες πρέπει να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό, καθώς τίποτα δεν περισσεύει, ειδικά αυτή την περίοδο.


Οι συγχωνεύσεις περιφερειακών νοσοκομείων θα έχουν συνέπειες και στο ΕΚΑΒ.

Για το θέμα αυτό και την πιθανότητα να καταργηθεί ένα η δύο μικρά νοσοκομεία της Εύβοιας, μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο οι Κ. Μαρκόπουλος και Μ. Χατζηγιαννάκης!

Ακούστε τι είπαν....Ακούστε τι λέει και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ 
Βοιωτίας Γιώτα Πούλου για το νοσοκομείο 
της Θήβας που ειναι στη λίστα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου