Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Ν. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο εμβολιασμός είναι το μόνο σωτήριο μέσο που έχουμε αυτή τη στιγμή"


Tις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στο υγειονομικό και λοιπό προσωπικό στα ιδιωτικά και δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, σχολιάζει ο Πρόεδρος της ΕΙΝΕΒ, Νίκος Δασκαλόπουλος.


«Ο εμβολιασμός είναι το μόνο σωτήριο μέσο που έχουμε αυτή τη στιγμή, για να γλυτώσουμε από την πανδημία, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όμως το θέμα της υποχρεωτικότητας λειτουργεί κατά της ελευθερίας του ατόμου» τόνισε ο κ.Δασκαλόπουλος μιλώντας στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Υποστήριξε πως το 91% του υγειονομικού προσωπικού πανελλαδικά έχει ήδη εμβολιαστεί, οπότε ίσως είναι και περιττό για ένα μικρό ποσοστό να εφαρμοστεί η υποχρεωτικότητα. Επιπλέον θα μπορούσαν να ληφθούν άλλα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του covid 19. «Το κράτος έμεινε πίσω σε κάποια πράγματα. Άργησε τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς, ενώ επί της ουσίας στην Ελλάδα δεν γίνεται η ιχνηλάτιση που θα έπρεπε».

Ο κ.Δασκαλόπουλος σχολίασε και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για λουκέτο σε Νοσοκομεία της Χώρας. (Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα https://www.eviatoday.news/2021/07/60.html)

«Αντί να τα κλείνει η κυβέρνηση, θα έπρεπε να θωρακίζει τα Νοσοκομεία».

Ακούστε τον





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου