Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ: "Θα έπρεπε να έχουμε επιμείνει περισσότερο στην ενημέρωση του κόσμου!" (ακούστε)


Ραγδαία εξάπλωση παρουσιάζει η μετάλλαξη Δ, την ώρα που αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν προκλητικά χωρίς μέτρα συγκεντρώσεις. Μάλιστα, επιστήμονες υποστηρίζουν πως τα πραγματικά κρούσματα είναι τριπλάσια.


«Αν δεν πετύχουμε τοίχος ανοσίας μέχρι τέλος Αυγούστου, τότε θα έχουμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις το Φθινόπωρο», υποστηρίζει η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, σχολιάζοντας και τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, όμως θα πρέπει να κατανοήσουν και να σεβαστούν και οι ίδιοι την επιστημονική, τεκμηριωμένη άποψη. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε επιμείνει περισσότερο στην ενημέρωση του κόσμου, για το τί προκαλεί ο κορονοϊός, συγκριτικά με τη συζήτηση που αναπτύχθηκε για τις παρενέργειες από τον εμβολιασμό».

Η κ.Παγώνη τάχθηκε υπέρ της χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, όπου παρατηρείται συγχρωτισμός, απ’ όλους, ενώ δήλωσε αισιόδοξη για τον Σεπτέμβρη, μόνο στην περίπτωση που προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και φτάσουμε σε ποσοστό 80% μέσα στον Αύγουστο.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου