ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ: "Θα έπρεπε να έχουμε επιμείνει περισσότερο στην ενημέρωση του κόσμου!" (ακούστε)


Ραγδαία εξάπλωση παρουσιάζει η μετάλλαξη Δ, την ώρα που αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν προκλητικά χωρίς μέτρα συγκεντρώσεις. Μάλιστα, επιστήμονες υποστηρίζουν πως τα πραγματικά κρούσματα είναι τριπλάσια.


«Αν δεν πετύχουμε τοίχος ανοσίας μέχρι τέλος Αυγούστου, τότε θα έχουμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις το Φθινόπωρο», υποστηρίζει η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, σχολιάζοντας και τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, όμως θα πρέπει να κατανοήσουν και να σεβαστούν και οι ίδιοι την επιστημονική, τεκμηριωμένη άποψη. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε επιμείνει περισσότερο στην ενημέρωση του κόσμου, για το τί προκαλεί ο κορονοϊός, συγκριτικά με τη συζήτηση που αναπτύχθηκε για τις παρενέργειες από τον εμβολιασμό».

Η κ.Παγώνη τάχθηκε υπέρ της χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, όπου παρατηρείται συγχρωτισμός, απ’ όλους, ενώ δήλωσε αισιόδοξη για τον Σεπτέμβρη, μόνο στην περίπτωση που προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και φτάσουμε σε ποσοστό 80% μέσα στον Αύγουστο.

Ακούστε την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου