Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

ΣΚΥΡΟΣ "Χτυπούν νέες γεωτρήσεις για να λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης νερού" (ακούστε)


Ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Μαυρίκος "βρήκε αρκετό νερό" και περιμένει την αδειοδότηση για τις γεωτρή
σεις.


"Οι φετεινές βροχές ηταν λίγες και σε συνδυασμό με εργασίες που κάναμε στο φράγμα μείωσαν αρκετά τα αποθέματα του νερού με αποτέλεσμα να κάνουμε έρευνες για την εξεύρεση νερού κατάληλο για πόση" είπε στο Ράδιο1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο Δήμαρχος.

Μάλιστα στη Σκύρο περιμένουν και φετος το νησί να έχει ικανοποιητική τουριστική κίνηση κρίνοντας από τις κρατήσεις που εχουν για την περίοδο των διακοπών.

Ακούστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου